Нашата мисия

Мисия

Нашият успех се основава на добрата ни репутация. Стремим се да запазим и да подобрим тази репутация, като бъдем честни, отговорни и се отнасяме с уважение към нашите клиенти и служители.
Доверието в качеството на нашите услуги е най-важното ни предимство. През цялата, над двадесет годишна история, Контролтест отстоява това предимство.
Мисията на Контролтест ООД е, в един динамично променящ се технологичен свят да утвърждава и запази високо, качеството на извършения контрол.

Визия

Визията на Контролтест ООД е:

Ценности

Ценностите на Контролтест са в основата на всяка наша дейност и именно те ни отличават от останалите компании от бранша. Ежедневно нашите служители се ръководят от следните ценности:

Спазването на изискванията на нормативните документи е водещо при изпълнението на нашата работа. Когато става въпрос за нашите служители, ние винаги поставяме безопасността на първо място.

Ние сме честни, отговорни и надеждни партньори. Почтеността е в основата на действията, на поведението, както и на взаимоотношенията ни с всички наши клиенти.

Ние спазваме ангажиментите, които сме поели към нашите клиенти и партньори. Работим върху това бизнесът ни да има положителен принос към тяхната дейност.

Ние се стараем да бъдем най-добри във всичко, което правим и да работим на световно ниво.

Екипът на Контролтест ООД поднася своите най-искрени благодарности към всички свои лоялни клиенти и партньори!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!